Despre noi

Firma TECNOLOGY COM a luat naștere în anul 2003 ca urmare a deciziei a doua firme italiene, cu experiență de peste 20 de ani în domeniul instalațiilor, de a-și extinde activitatea pe piața est-europeana, exportând know how-ul și standardele calitative italiene.

Obiectul de activitate îl constituie execuția, proiectarea și mentenanța tuturor tipurilor de instalații pentru construcții  industriale (hale, depozite) și Centralelor electrice Fotovoltaice. Firma este în măsura de a oferi clienților săi soluții complete și complexe plecând de la analiza cerințelor acestora, asigurând o legătura foarte strânsa și transparenta cu clienții pe toată perioada de realizare a unui proiect, precum și în perioada de mentenanța.

Firma își desfășoară activitatea și are majoritatea proiectelor pe tot teritoriul României.

 TECNOLOGY COM se bazează pe o echipa calificata de proiectanți, supervizori și tehnicieni italieni și romani care sunt în măsura sa coordoneze activitățile de proiectare, execuție și mentenanța a diferitelor obiective la standarde care corespund normelor și cerințelor UE.

         

TECNOLOGY COM oferă garanții de seriozitate și profesionalism clienților săi în privința lucrărilor executate și serviciilor prestate, dispune de echipamente și scule pentru verificări și punere în funcțiune a instalațiilor aferente oricărui tip de clădire sau centrala electrica. Pentru toate verificările și încercările efectuate se oferă garanția și controlul calității în conformitate cu normele în vigoare. Pentru a veni în întâmpinarea necesitaților clienților săi, în cadrul firmei funcționează un departament pentru intervenții rapide, acesta preluând sarcini de reparații și întrețineri urgente.