3

A1 Business Park, km 13,5 Autostrada București - Pitești, este poziționat în cel mai important perimetru logistic al Bucureștiului, la doar 2 km. de actuala centura, A1 Business Park beneficiază din plin de infrastructura excelenta a zonei. Cu legătura directa la Autostrada București-Pitești, proiectul oferă vizibilitate și acces facil către București, precum și restul tarii.

Caracteristicile sale fac din A1 Business Park o soluție ideala pentru o gama larga de companii, de la companii din industria ușoara și distribuție, la furnizori de servicii.

 Având o suprafață de 120.000mp, A1 Business Park dispune de spatii comerciale, spatii birouri, depozite și hale industriale, cu facilitați moderne.

Lucrări realizate în parc:

  •  închiderilor halelor industriale din beton armat prefabricat,
  •  proiectarea și execuția tuturor amenajărilor interioare,
  •  proiectarea și execuția instalațiilor de interior: instalații sanitare (apa rece, apa calda, canalizare menajera, anti-incendiu), instalații termice, instalații ventilație, instalații climatizare, instalații electrice de joasa tensiune, instalații electrice curenți slabi, CCTV, detecție și semnalizare incendiu,sistem sprinklere, instalații gaze.